Hvalpetræning på Byskolen i Skjern

Hvis du er den stolte ejer af en hundehvalp mellem 8 uger og 6 mdr., kan du og din hvalp starte på et hvalpemotivationshold. Hvalpen er i denne periode meget modtagelig for nye indtryk. 


Det er vigtigt, at hvalpen kommer ud og møder andre venlige mennesker og hunde. Det I får mulighed for på dette kursus.


Holdet starter den 25. august 2020


På Dansk Kennel Klubs hvalpemotivations kursus præsenteres du og hunden for fordelene ved lystbetonet indlæring og træning. Dette har til formål at styrke samarbejdet og tilliden mellem dig og hunden. 


Hele familien er velkommen til at komme med til træning. Er der børn der har lyst til at deltage, er det rigtig fint, bare der er en ansvarlig voksen tilstede.

Kurset strækker sig over 10 lektioner, hvor der foruden teoretisk orientering foregår en del praktisk træning med hvalpen:

Miljøtræning: lyde, trafik, trapper, broer m.m. i bymæssig bebyggelse og i naturen. 

Socialt: fornuftig omgang med fremmede hunde og mennesker. 

Indkald og håndteringsøvelser: vi vil træne hvalpen i at komme, at sidde, at stå og at ligge roligt.

Motivation- og kontaktøvelser: ejeren får ideer til daglig træning.

Gå i line: hvalpen motiveres til at følge sin ejer i løs line.

Søgeudvikling: hvalpens interesse for at bruge næsen til at søge udvikles på en sjov og spændende måde. 


Som udgangspunkt mødes vi i skolegården på Byskolen, Skjern. De fleste gange vil vi træne her, eller på boldbanen i Nygade. Men du må forventes at vi også bevæger os ud i byen eller i skoven. 

Det kræver medlemskab af DKK  for at, køb evt. et prøvemedlemskab. Hunden skal være opdateret med vaccinationer og have lovpligtig ansvarsforsikring som også dækker træning. 


Holdet vil bestå af min. 3 og max. 6 hunde.


Efter tilmeldingsfristens udløb, vil du modtage en mail om første træning. Tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke ved framelding.


Har du ikke et medlemsskab af DKK i forvejen, kan du få lave et 4 mdr. prøvemedlemsskab til 170 kr. ved at følge dette link https://www.kreds11.dk/kontakt.asp?pid=41527


Yderligere oplysninger hos autoriseret DKK-instruktør:

Susanna Kristensen,

e-mail sus@pecasus.dk eller telefon. 22143322.