Unghundemotivation på Amagerskolen i Skjern

Hundens alder: fra 6 til 12 måneder
Varighed: 10 uger
Hold størrelse: Max 6 deltagere

Unghundetræning er for hunde i alderen 6 -15 måneder. Her bygger vi videre på alle de ting, hundene lærte som hvalpe, men det er hverken en betingelse eller en forudsætning, at hund og ejer har deltaget på tidligere hold i DKK.

Fordi unghunden gennemgår sin fysiske kønsmodning i denne periode, kan den - fuldstændig som teenagere - være lidt "ustabil" på dette alderstrin. Ting, du ved, den har lært, kan den pludselig glemme, og den kan gennemgå "spøgelsesperioder", hvor den pludselig bliver bange for ting, den har oplevet som uproblematisk tidligere. Derfor kan almindelig træning være udfordrende, og derfor lægger vi vægt på at fortsætte med aktiviteter, der på en positiv måde styrker forholdet mellem hunden og dig - og på hvordan du undgår, at der opstår konflikter mellem dig og din hund.

Hvad handler unghundetræningen om?
Vi gennemgår fundamentale øvelser såsom sit, dæk, indkald, gå pænt i snor mv. Udover disse basisøvelser vil vi arbejde med øvelser, der styrker hundens kreativitet og lyst til at træne. Og I vil blive introduceret til nogle af de andre aktiviteter man kan lave med sin hund.


Bemærk: Ved tilmelding bekræfter man, at den tilmeldte hund er dækket af en forsikring, der omfatter hundetræning, samt at hunden er vaccineret og registreret i Dansk Hunderegister. 

Er du ikke medlem af DKK, kan du tegne et prøvemedlemsskab her https://www.kreds11.dk/kontakt.asp?pid=41527

 

Der vil inden start blive sendt mail ud til alle deltagere.

Instruktør:
Susanna Kristensen

Tlf 22143322

E-mail: Sus@pecasus.dk