Unghundetræning / hvalpe fortsætter

Træningen er for unghunde og hvalpe. Her bygger vi videre på de ting, hunde og fører lærte til hvalpetræningen, og det er en forudsætning, at hund og ejer har deltaget på hvalpehold tidligere.
Unghunden gennemgår sin fysiske kønsmodning i perioden omkring 5-8 mdr. og kan, fuldstændig som andre teenagere, være lidt "ustabil" på dette alderstrin. Ting, du ved, den har lært, kan den pludselig glemme, og den kan gennemgå "spøgelsesperioder", hvor den pludselig bliver bange for ting, den har oplevet som uproblematisk tidligere. Almindelig lydighedstræning kan være udfordrende i den periode, men vi vil forsøge at finde på øvelser der fortsat styrker den gode relation, og vil fortsat lægge stor vægt på at hunden kan begå sig i den hverdag vi sætter den i, og at den kan lære slappe af i samværet med andre.

Vi arbejder naturligvis videre med grundøvelser som sit, dæk, indkald, gå pænt i snor mv. Udover disse basisøvelser vil vi prøve lidt af de forskellige andre ting man kan træne med sin hund. Så forhåbentlig både fører og hund bevarer interessen for samarbejdet.

Bemærk: Ved tilmelding bekræfter man, at den tilmeldte hund er dækket af en forsikring, der omfatter hundetræning, samt at hunden er vaccineret og registreret i Dansk Hunderegister.

Medbring hver gang til træning:

Velduftende godbidder som din hund elsker
Halsbånd eller sele
Line – ikke flexline
Vand til hunden
Høm Høm poser

Der vil i ugen inden start blive sendt mail ud til alle deltagere. Men er der spørgsmål inden da kan jeg kontaktes på mail eller tlf.

Tilmelding via Hundeweb: Klik her

Instruktør:
Susanna Kristensen
Tlf. 22143322
E-mail: Sus@pecasus.dk
Træning/hold sker på følgende datoer
Hold/træning Startdato Slutdato
Unghundetræning / hvalpe fortsætter 03-09-2024
Kl. 19:00
03-09-2024
Kl. 20:00