Familiehundetræning på Byskolen i Skjern

Dette hold er for dig som gerne vil have det sjovt med din hund, samtidigt med at I lærer nye ting og udvikler jer sammen. 

Holdet er for familiehunden og hele familien er velkommen til at være med.

Formålet er at få en glad og velfungerende hund i forhold til omgivelserne og i familiens dagligdag samt at styrke grundlydigheden. Vi vil sammensætte programmet ud fra de hunde der deltager, men der kan være mulighed at prøve lidt spor, rally, Nose Work eller andet motiverende hundesport. For at få udbytte af kurset er det en forudsætning at I træner hjemme mellem de enkelte træningsgange. 

Vi træner kun hundene via lystbetonet indlæring med masse af positiv forstærkning. Så det kræver rigtig mange gode godbidder.

Alle racer og blandinger kan deltage, Der er ingen krav om forudgående kurser. Men husk der er ikke nogen adfærdsbehandler tilknyttet holdet. Så er der ønske om det, kan jeg anbefale at kontakte en af DKK’s dygtige hundekonsulenter i stedet for.

For at deltage kræver det medlemskab af DKK, køb evt. et prøvemedlemskab og hunden skal være opdateret med vaccinationer og have lovpligtig ansvarsforsikring. 

 

Som udgangspunkt mødes vi i skolegården på Byskolen i Skjern. 


Holdet vil bestå af min 3 og max 6 hunde

Efter tilmeldingsfristens udløb, som er den 20. marts, vil du modtage en besked via mail om første træning. Vi træner i alt 10 lektioner, og en gang eller to vil vi finde et andet sted at være, og den ene gang vil være af lidt længere varighed.
Tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke ved framelding.

 

Yderligere oplysninger hos autoriseret DKK-instruktør Susanna Kristensen,

e-mail sus@pecasus.dk eller telefon. 22143322.