Familiehundetræning i Tarm

Dette hold er for dig som gerne vil have det sjovt med din hund, samtidigt med at I lærer nye ting og udvikler jer sammen.

Holdet er for familiehunden og hele familien er velkommen til at være med.

Formålet er at få en glad og velfungerende hund i forhold til omgivelserne og i familiens dagligdag samt styrke grundlydigheden. For at få udbytte af kurset er det en forudsætning at I træner hjemme mellem de enkelte træningsgange. 

Vi træner kun hundene via lystbetonet indlæring med masse af positiv forstærkning. Så det kræver rigtig mange gode godbidder.

Alle racer og blandinger kan deltage, Der er ingen krav om forudgående kurser. Men husk der er ikke nogen adfærdsbehandler tilknyttet holdet. Så er der ønske om det, kan jeg anbefale at kontakte en af DKK’s dygtige hundekonsulenter.

For at deltage kræver det medlemskab af DKK og hunden skal være opdateret med vaccinationer og have en udvidet ansvarsforsikring. 

 

Som udgangspunkt mødes vi ved P-pladsen overfor Englændergraven i Tarm, og vores træning vil foregå i Kommuneplantagen (ikke i hundeskoven)


Holdet vil bestå af min 2 og max 5 hunde

Efter tilmeldingsfristens udløb, som er den 1. august, vil du modtage en besked via mail om første møde, der er teori uden hund onsdag den 14. august kl. 18.30, samt lidt mere information. 
Tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke ved framelding.

 

Vi starter onsdag den 14. august kl. 18.30 med teori uden hund. Herefter vil vi mødes lørdag formiddag yderlige 9 gange med hund. En eller to af disse gange vil have en lidt længere varighed, da vi skal ud at opleve lidt mere.

 

DKK Kreds 11 kan tilbyde kurser i hvalpemotivation og familiehundetræning. Træningen ledes af DKK-autoriserede hvalpe- og familiehundeinstruktører.

 

MELD HVALPEN TIL I GOD TID, DA PLADSERNE ER POPULÆRE !!!

Næste trænings start er 17. juni.

Instruktør:

Susanna Kristensen, og hun kan fanges på e-mail eller telefon.22143322, for yderlige spørgsmål.

Træning/hold sker på følgende datoer
Hold/træning Startdato Slutdato
Familiehundetræning i Tarm 17-08-2019
Kl. 10:00
17-08-2019
Kl. 11:00